Fundació Cruyff

Al Xavi podem definir-lo com un dels millors fruits del llegat del Johan Cruyff al F.C. Barcelona. L’entrenador holandès va canviar totalment la manera d’entendre el futbol i el Xavi es va convertir en un dels millors referents d’aquest nou model futbolístic.

És evident que tots dos han compartit una mateixa filosofia esportiva i a la vegada tots dos s’han mostrat molt interessats en ajudar a nens i nenes a través de diferents projectes socials i esportius. Tot això ha fet que el Xavi, a dia d’avui, tingui el seu propi Cruyff Court a Terrassa i, per sobre de tot, formi part del Patronat de la Fundació Cruyff.

La Fundació Cruyff ajuda als nens, amb i sense discapacitat, a través de l’esport. Especialment a aquells nens pels quals fer exercici no sempre és fàcil. Aquest any, Fundació Cruyff i Campus Xavi ens hem unit per tal de fer arribar aquests valors a tots els nostres participants.

Volem que cada participant del Campus conegui la figura del Johan Cruyff, quin ha estat el seu llegat esportiu, quina va ser la seva vinculació amb el Xavi i què és tot el que fa la Fundació Cruyff per ajudar a nens i nenes a créixer en millors condicions.

Aquesta col·laboració ens ajudarà a que els nostres participants, a més de gaudir d’una setmana de gran aprenentatge futbolístic, d’infinitat de noves relacions socials, de participar en moltes activitats lúdiques i esportives, també puguin conèixer els valors que compartim la Fundació Cruyff i el Campus Xavi; esperit d’equip, responsabilitat, respecte, integració, etc.