PREGUNTES FREQÜENTS CAMPUS XAVI - EL COLLELL

Organitzarem grups per edats, les famílies ens podreu informar amb quins amics o amigues volen compartir grup i habitació els vostres fills i filles, només caldrà que siguin de la mateixa edat o es portin un any de diferència.

El Xavi prendrà part de les activitats del Campus Xavi, compartint temps i inquietuds amb els joves participants del campus.

Un dia de la setmana els participants rebran la seva visita, es farà fotos amb tots ells i segur que respondrà moltíssimes preguntes.

Si, el campus va destinat a nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2017.

La inscripció la podreu realitzar a través del formulari que trobareu en la web del Campus, en l’apartat “Inscripcions”, cal que tingueu preparats els següents documents: Targeta sanitària i Llibre de vacunes.

Aquests documents hauran de ser d’una mida inferior a les 2MB per a poder carregar-los al formulari.

El pagament el fareu efectiu a través de la vostra targeta de crèdit o dèbit, un cop finalitzeu la inscripció el formulari us redirigirà a la plataforma de pagament.

El pagament el podeu fraccionar en 2 terminis; 50% en el moment de la inscripció i 50% restant en el moment que us fem arribar l’enllaç per a realitzar-lo, el dia 31 de maig.

No, només disposem de descomptes per a la participació de germans.

Si, disposem del nostre entrenador de porters amb el que realitzaran 3 sessions específiques, a més a més cada dia seguiran amb el treball de porteria junt amb el seu equip, així també podran entrenar conceptes més globals del joc col·lectiu.

Tots els participants rebreu el Dossier Informatiu on trobareu tota la informació per a fer la vostra maleta.

Heu de tenir en compte que les talles infantils són les compreses entre la 128 i la 164, a partir de la talla XS, és tallatge d’adult per tant, seran talles destinades als nens i nenes més grans.

Si heu estat participants d’anys anteriors les samarretes Adidas us serviran de pauta i si no és així, podeu consultar talles Adidas fent click aquí

Primer Torn: del 30 de juny al 6 de juliol

Arribada: diumenge 30 de juny entre les 17:00h i les 19:30h a les instal·lacions del Collell

Sortida: dissabte 6 de juliol a les 12h

Segon Torn: del 7 al 13 de juliol

Arribada: diumenge 7 de juliol entre les 17:00h i les 19:30h a les instal·lacions del Collell

Sortida: dissabte 13 de juliol a les 12h

* El dia de sortida realitzarem una jornada de portes obertes de 10 a 12h.

Podreu trucar-nos al telèfon del Campus, 619347639, i també podreu trucar al telèfon de la Casa de colònies del Collell 972574060.

Podreu contactar amb l’organització a través del nostre correu electrònic: info@campusxavi.com

Seguint-nos al nostre compte d’Instagram, a través de la nostra pàgina web i dels mails informatius.

Ho notificareu en el moment de la vostra inscripció, a més podreu informar-nos de tot allò que considereu oportú contactant amb nosaltres via mail o al nostre telèfon, i el dia de l’arribada podreu parlar directament amb els nostres responsables de serveis mèdics.

Tota la medicació que ens entregueu el dia d’arribada haurà d’estar marcada amb el nom del nen/a i necessitarem l’informe mèdic per a subministrar-la.

En primer lloc, els nostres serveis mèdics l’atendran, informarem a les famílies i si la situació ho requereix portarem al nen/a a un centre mèdic, les poblacions que utilitzarem per a aquestes visites seran Banyoles o Olot.

Ho notificareu en el moment de la vostra inscripció, a més podreu informar-nos de tot allò que considereu oportú contactant amb nosaltres via mail o al nostre telèfon, i el dia de l’arribada podreu parlar directament amb el nostre responsable de serveis mèdics que serà l’encarregat de traslladar aquesta informació a la cuina de la Casa de Colònies.

El telèfon mòbil està prohibit per a tots els participants al Campus Xavi i recomanem no portar cap tipus d’aparell electrònic.

No, perquè no els necessitaran durant la setmana.

Si, sempre que sigui una causa justificada rebreu el retorn de la totalitat de l’import abonat.