PREGUNTES FREQÜENTS CAMPUS XAVI - LES SEUS

Organitzarem grups per edats, les famílies ens podreu informar amb quins amics o amigues volen compartir grup els vostres fills i filles, només caldrà que siguin de la mateixa edat o es portin un any de diferència.

El Xavi no realitzarà visites als participants de les diferents seus del Campus Xavi però si que prepararà un vídeo per als participants i aquests rebran un obsequi amb la seva imatge.

Si, el campus va destinat a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2014.

La inscripció la podreu realitzar a través del formulari que trobareu en la web del Campus, en l’apartat “Inscripcions”, cal que tingueu preparats els següents documents: Targeta sanitària i Llibre de vacunes.

Aquests documents hauran de ser d’una mida inferior a les 2MB per a poder carregar-los al formulari.

El pagament el fareu efectiu a través de la vostra targeta de crèdit o dèbit, un cop finalitzeu la inscripció el formulari us redirigirà a la plataforma de pagament.

Tots els participants rebreu el Dossier Informatiu on trobareu tota la informació per a fer la vostra bossa diària, recordeu que no hi podrà faltar un bon esmorzar, aigua i la mascareta.

Aquest any hem gestionat aquesta possibilitat i a la majoria de les Seus anirem a la piscina.

Rebreu informació dels quadrants horaris per a saber quins dies anirem a la piscina, aquest fet provocarà que la recollida dels nens passi a ser en aquesta instal·lació.

Heu de tenir en compte que les talles infantils són les compreses entre la 128 i la 164, a partir de la talla XS, és tallatge d’adult per tant, seran talles destinades als nens i nenes més grans.

Si heu estat participants d’anys anteriors les samarretes Adidas us serviran de pauta i si no és així, podeu consultar talles Adidas feu click aquí

Podreu trucar-nos al telèfon del Campus, 628944411 o al 619347639.

Podreu contactar amb l’organització a través del nostre correu electrònic: seus@campusxavi.com

Ho notificareu en el moment de la vostra inscripció, a més podreu informar-nos de tot allò que considereu oportú contactant amb nosaltres via mail o al nostre telèfon, i el dia d’inici podreu parlar directament amb els nostres responsables de la Seu.

En primer lloc, els nostres serveis mèdics l’atendran, informarem a les famílies i si la situació ho requereix us demanarem que el vingueu a buscar.

Obligatorietat de presentar la seva Declaració responsable d’absència de malaltia i de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós, a més de la NO convivència o contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors.

Pressa de la temperatura en el moment de l’arribada a tots els participants.

Grups reduïts.

Activitats esportives afavorint la distància recomanada

Els participants vindran amb roba esportiva i només caldrà que es canviïn el calçat per a iniciar l’activitat, NO utilitzarem vestuaris.

Rentat de mans després de cada activitat.

Ús de la mascareta quan no estiguem realitzant activitat esportiva

Activitats a porta tancada

Si, sempre que sigui per una causa justificada rebreu el retorn de la totalitat de l’import abonat.