PREGUNTES FREQÜENTS CAMPUS XAVI - LES SEUS

Organitzarem grups per edats, les famílies ens podreu informar amb quins amics o amigues volen compartir grup els vostres fills i filles, només caldrà que siguin de la mateixa edat o es portin un any de diferència.

El Xavi no realitzarà visites als participants de les diferents seus del Campus Xavi però si que rebran un obsequi amb la seva imatge.

Si, el campus va destinat a nens i nenes nascuts entre els anys 2008 i 2017.

La inscripció la podreu realitzar a través del formulari que trobareu en la web del Campus, en l’apartat “Inscripcions”, cal que tingueu preparats els següents documents: Targeta sanitària i Llibre de vacunes.

Aquests documents hauran de ser d’una mida inferior a les 2MB per a poder carregar-los al formulari.

El pagament el fareu efectiu a través de la vostra targeta de crèdit o dèbit, un cop finalitzeu la inscripció el formulari us redirigirà a la plataforma de pagament.

Tots els participants rebreu el Dossier Informatiu on trobareu tota la informació per a fer la vostra bossa diària, recordeu que no hi podrà faltar un bon esmorzar i aigua per hidratar-se.

Els participants de les Seus aniran, un mínim, de 2 dies a la setmana a la piscina i/o platja segons les característiques de les diferents ubicacions.

Rebreu informació dels quadrants horaris per a saber quins dies anirem a la piscina o platja, i també us informarem si aquest fet provocarà que la recollida dels nens passi a ser en aquesta instal·lació.

Heu de tenir en compte que les talles infantils són les compreses entre la 128 i la 164, a partir de la talla XS, és tallatge d’adult per tant, seran talles destinades als nens i nenes més grans.

Si heu estat participants d’anys anteriors les samarretes Adidas us serviran de pauta i si no és així, podeu consultar talles Adidas feu click aquí

Podreu trucar-nos al telèfon del Campus, 628944411 o al 619347639.

Podreu contactar amb l’organització a través del nostre correu electrònic: seus@campusxavi.com

Ho notificareu en el moment de la vostra inscripció, a més podreu informar-nos de tot allò que considereu oportú contactant amb nosaltres via mail o al nostre telèfon, i el dia d’inici podreu parlar directament amb els nostres responsables de la Seu.

En primer lloc, els nostres serveis mèdics l’atendran, informarem a les famílies i si la situació ho requereix us demanarem que el vingueu a buscar.

Si, sempre que sigui per una causa justificada rebreu el retorn de la totalitat de l’import abonat.