EL COLLELL

25ª EDICIÓ

  • Amb pernoctació
  • 1er torn: Del 2 al 8 de juliol de 2023 
  • 2on torn: Del 9 al 15 de juliol de 2023 
PLACES ESGOTADES

Primer Torn

Del 2 al 8 de juliol

Arribada: diumenge 2 de juliol entre les 17:00h i les 19:30h a les instal·lacions del Collell

Sortida: dissabte 8 de juliol a les 12h

Segon Torn

Del 9 al 15 de juliol

Arribada: diumenge 9 de juliol entre les 17:00h i les 19:30h a les instal·lacions del Collell

Sortida: dissabte 15 de juliol a les 18h

* Els dissabtes, es celebrarà la jornada de PORTES OBERTES amb partits entre els diferents equips del Campus.

Preus

Tots els participants tenen inclòs l’allotjament i la pensió completa, i seran obsequiats amb equipament exclusiu ADIDAS, a més rebran un informe futbolístic elaborat pels nostres formadors, amb el suport dels seus coordinadors, que valora els diferents aspectes entrenats durant la setmana.

TARIFES PER NEN/A Per setmana
Un nen/a 660€
Tarifa germà/na 640€

A qui va adreçat?

Nens i nenes nascuts/des entre els anys 2007 i 2016, repartits entre les categories següents: Pre-Benjamins, Benjamins, Alevins, infantils i Cadets.

Presència d’en Xavi

L’entrenador del F.C. Barcelona, que ha aconseguit els màxims èxits esportius en la pràctica del futbol, prendrà part de les activitats del Campus Xavi, compartint temps i inquietuds amb els joves participants del campus.

Els participants es desplaçaran fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per viure l’experiència de realitzar-hi una sessió d’entrenament i de conèixer al Xavi.

Localització

El Campus Xavi es realitza a la Casa de Colònies El Collell, a prop del Torn i de Sant Miquel de Campmajor, a la comarca del Pla de l’Estany, a Girona. En un entorn natural privilegiat, dotat de completes instal·lacions esportives i lúdiques concentrades en una mateixa zona evitant així la necessitat de fer desplaçaments.

La instal·lació disposa de 2 camps de gespa natural i 1 camp de gespa artificial d’última generació, pistes poliesportives, pistes de futbol 3×3 amb gespa artificial i piscines.

Coordenades geogràfiques: 42°150324’N – 2°658107’E

Com arribar